Over Arthur Bukman:

Arthur heeft al vanaf kinds een passie voor beweging en buitenactiviteiten. Hij houdt nog altijd veel van actief zijn in het dagelijks leven. Inmiddels heeft hij hier zijn beroep van gemaakt. Naast bewegen heeft Arthur een grote interesse in hoe een mens sociaal functioneert en denkt. Hij interesseert zich veel in onderwerpen zoals: teamwork, lesgeven, leiderschap, communicatie, en mindset. 

Arthur heeft ook een grote drijfveer voor het leren van praktische zaken in het algemeen. Zo heeft hij bijvoorbeeld zijn busje omgebouwd tot camper.

Mensen helpen bij hun noden of behoeften is iets wat Arthur vanaf kind al belangrijk en leuk vind. Dat is onderdeel van zijn bedrijfsmotief, wat zich als kind al begon te vormen in hem als mens. Hij kan zich nu ook geen baan voorstellen waarin hij niet 'service gericht is'. Het geeft Arthur voldoening om aan dit principe inhoud te geven. 

Arthur heeft de afgelopen jaren veel ervaring vergaderd binnen de buitensport settings van de wintersport, watersport en outdoor. Hierin heeft hij bij meer als 10 bedrijven gewerkt en daar inspiratie opgedaan en geleerd over hoe (samen) leren werkt binnen sport-settings. Hij heeft vele soorten bedrijfsvisies gezien en daar uit geleerd wat hij handig vind om te doen en wat hij minder effectief vind. Dit heeft bijgedragen aan zijn eigen visie als sport bedrijfje.

 

Arthur over zichzelf: Ik hecht veel waarde aan levenskwaliteit. Het leven is verbonden aan tijd, dus dat wil ik betekenisvol invullen. Ik heb belangen bij goede levensdoelen en gezondheid fysiek en mentaal voor zowel mezelf als voor de maatschappij. Dat is mijn drive om dit werk te doen. We hebben een verantwoording gekregen om rekening met elkaar te houden en ons steentje bij te dragen aan het geheel. Dit doe ik o.a. door mijn werk. Bewegen & recreatiesport activiteiten geven is daar een onderdeel van. Ik vind het belangrijk te zoeken naar een nuance waar leren en plezier samenkomen. Ik heb een passie voor lesgeven, en vind het mooi om met mensen te werken. 

 

'vitaliteit geeft levenskwaliteit'