Over Arthur Bukman:

Arthur heeft al vanaf kinds af aan een passie voor beweging en avonturierlijke buitenactiviteiten. Hij houdt nog altijd veel van actief zijn in het dagelijks leven. Inmiddels heeft hij hier zijn beroep van gemaakt. Naast bewegen heeft Arthur een grote interesse in hoe een mens sociaal functioneert en denkt. Dit is handig voor een goede communicatie en sociale sfeer tijdens een les. Hij interesseert zich veel in onderwerpen zoals: teamwork, lesgeven, leiderschap, communicatie en mindset. 

 

Arthur heeft ook een grote drijfveer voor het leren van praktische zaken in het algemeen. Zo heeft hij bijvoorbeeld zijn busje omgebouwd tot camper. 

Mensen helpen bij hun noden of behoeften is iets wat Arthur vanaf kind al belangrijk en leuk vind. Dat is onderdeel van zijn bedrijfsmotief, wat zich als kind al begon te vormen in hem als mens. Hij kan zich nu ook geen baan voorstellen waarin hij niet 'service gericht is'. Het geeft Arthur voldoening om aan dit principe inhoud te geven. 

Arthur heeft de afgelopen jaren veel ervaring vergaderd binnen de buitensport settings van de wintersport, watersport en avonturierlijke outdoor. Hierin heeft hij bij meer als 10 bedrijven seizoenswerk gedaan. Door zoveel verschillende vormen te zien heeft hij daar weer zijn eigen inspiratie uit opgedaan. Dit heeft bijgedragen aan zijn eigen visie als sportbedrijf.

 

Arthur over zichzelf: Ik hecht veel waarde aan levenskwaliteit. Het leven is verbonden aan relaties en tijd, dus dat wil ik betekenisvol invullen. Ik heb belangen bij goede levensdoelen en coaching hier op te geven. Zodat mensen fysiek en mentaal fit zijn in de samenleving. Dat is mijn drive om dit werk te doen. Ik zie dit een beetje als mijn steentje bijdragen aan het geheel... Bewegen & recreatiesport activiteiten geven is daar een onderdeel van. Ik heb een passie voor lesgeven en vind het mooi om met mensen te werken. 

 

'vitaliteit geeft levenskwaliteit'