Visie LLS

 

Learning Leisuresports zet zich in als bedrijf om vrijetijdssporten met inhoud te onderwijzen en te begeleiden.

We hebben belang bij vitaliteit voor de mens.

 

Je kan mij voor allerlei sport & bewegingsactiviteiten inhuren. We kunnen samen kijken naar het specifieke doel die de activiteit betreft. Door de jaren heen heb ik veel tijd besteed om me te verdiepen in allerlei verschillende disciplines binnen de (outdoor) sport branche. Ik heb ontdekt dat de variatie van inzichten vaak weer complimenterend werkt aan datgene waar ik al langer mee bezig was.

LLS heeft namelijk de visie om vanuit basis principes naar bewegen te kijken, waardoor je een heel breedt aspect krijgt waar je in kunt lesgeven. Veel activiteiten hebben uiteindelijk dezelfde kern en grondslag. Vraag aan ons voor meer informatie wat we hiermee bedoelen. 

 

Lesgeven is voor mij een begrip geworden.

Hoe werkt leren? Zijn er leerstijlen? Oke, leren is dus meer als alleen kennis verzamelen. Wat is dan praktisch leren? Hoe kan ik het geleerde overbrengen zodat het herkenning geeft?

Al vanaf mijn tienerjaren werd ik enthousiast door het geven van onderwijs en wist ik dat ik hier een passie in gevonden had. De skill en kunst van lesgeven is heel breedt toepasbaar en is eigenlijk iets om altijd in door te ontwikkelen. Naast lesgeven binnen bewegingsonderwijs en allerlei sport settings, doe ik dat ook op andere terreinen.

 

De nadruk bij LLS lessen, ligt op persoonlijk gerichte aandacht en coaching tijdens onderwijs. We zetten ons in voor een goede team sfeer  en kijken of we een optimale leersetting kunnen faciliteren als dat de hoofdfocus is tijdens teambuilding. Dit kunnen we in afstemming met elkaar doen. Teambuilding is een bekende term geworden in Nederland. Ik geloof dat als er aan teambuilding activiteiten gedaan wordt, er uiteindelijk ook 'meer team' mag komen.

 

Binnen de activiteiten draagt Learning Leisuresports doelgericht bij aan fitheid, rust, en plezier door te bewegen en specifieke spelbeleving aan te sturen. Ik hou er van om mensen wat inspiratie mee te geven om meer vitaliteit te krijgen. 

 

Learning Leisuresports gelooft dat sporten een fysieke beleving is, maar dat daar ook de juiste mindset bij hoort voor een optimale beleving. Hierin ligt de kunst vanuit de coaching, om dit prettig over te dragen. Ook heb ik ervaring met meedenken bij een goede lifestyle met visie voor fysieke gezondheid en mindset! 

 

Learning Leisuresports ondersteunt je graag. Veel variatie van activiteiten is bespreekbaar. Ook naast de genoemde onderwerpen op de website.