SUP & HIIT (fitness)

Zin om weer lekker fit te worden voor de zomer?

SUP = Stand Up Paddleboard

HIIT = High Intensive Interval Training

 

Wekelijks op de volgende dagen

  • maandag ochtend* van 9:00 – 10:00
  • woensdag avond* van 20:00 – 21:00
  • donderdag ochtend* van 9:00 – 10:00

* de les gaat door vanaf 4 personen 

Prijzen:

  • €12,50 p/p voor een losse les
  • €50,- voor een 5 rittenkaart (5 lessen voor de prijs van 4)

 

Bel direct naar: 06-10184041 of reserveer per e-mail hieronder.

 

 

Zin om weer lekker fit te worden voor de zomer? SUP HIIT oftewel hoge intensiteit interval training is een workout sessie waarin we werken aan een optimale fitheid. Dit doen we door middel van HIIT workout oefeningen met coaching op de kant, en SUP workout in het water!

 

Deze workout is samen met een groepje waar we in één uur een technisch laag drempelige workout doen, maar wel op uw eigen niveau een intensieve training op maat. Hierbij differentieert de trainer (Arthur) een workout-uur voor verschillende niveaus in één groep. Hierdoor is er voor zowel minder actieve personen als meer ervaren sporters een programma mogelijk. Dit zal voornamelijk midden in de natuur op de kant in het Delftse hout zijn aan het Bospad 1 in Delft voor de surfclub Plané. 

 

Het unieke van Sup en HIIT is dat je doel is om inspanning te leveren om aan fitheid te werken, maar maar dat je ook ontspanning ervaart door lekker in de natuur van het Delftse hout onderweg te zijn. Bovendien gebruikt de trainer veel spelvormen met teams of buddies zoals estafette in de workout. Het is weer eens anders als de muren van de fitnesszaal. Wat ook uniek is, is dat je de workout doet en met elkaar ook nog onderweg bent. We verplaatsen ons tijdens de workout over het Delftse hout met de sups.