Start2surf advanced

We hebben een passie om mensen echt de windsurf feeling te laten beleven. Het proces van windsurfen op zichzelf is gaaf, maar als je voor de eerste keer in Plané komt, zweef je met snelheid als het ware op het water. Het boardje stijgt op en komt op het water te liggen, door de optimale aanstroming van je zeil zorg je er vervolgens voor dat je flink snelheid opbouwt en uiteindelijk op je vinnetje vaart.

 

Voor de mensen die de beginners clinic gedaan hebben of al eens een windsurf cursus gedaan hebben bieden we Start2surf advanced lessen aan.

 

Hier ga je leren om echt zelfstandig te varen en doe je kennis op voor alle omstandigheden, omgang met harde wind, snelle overstag, gijpen (met druk in het zeil), eerste ervaringen met planeren, algemene spot kennis om te herkennen waar wel en niet te varen, waar je goed kan surfen, varen met verschillende zeil groottes, zeiltje volledig kunnen optuigen, materiaal en termen kennis, optimale koersen varen, opkruisen, en nog veel meer.

 

Na deze reeks van lessen bieden wij een CWO 1 diploma aan. Dit is van een landelijk gecertificeerd watersport verbond. CWO staat voor Commissie Watersport Opleidingen en  is een samenwerkingsverband van HISWA Vereniging en het Watersportverbond en is dus landelijk erkend.