Start2surf! Clinic

 

Learning Leisuresports biedt les aan op maat. We kunnen differentiëren met verschillende niveau's in de zelfde groep en daarbij persoonlijke coaching geven voor een ieder. Wel zullen we vaak redelijk dezelfde niveau's in 1 groepje hebben. We geven dus beginners en gevorderden lessen. 

 

De start2windsurf cursus biedt jou mogelijkheden om een zelfstandige windsurfer te worden. We willen je een niveau leren waarbij je echt geproefd hebt van wat windsurfen is, en waarbij je al redelijk veel vaarmeters maakt tijdens de cursus.

We willen zorgen dat je een zekerheid ervaart om te makkelijk besluiten ergens veilig ergens een plank te kunnen huren. Hierin zorgen we voor het bewustzijn op het vlak van bijvoorbeeld weersomstandigheden, hoe een spot analyse, wind lezen & kennis, materiaal functie kennis, vaarniveau analyse van surfers, windsurf sport termen, vaartechnische bewegingsprincipes. 

 

Ook biedt het mogelijkheden om door te leren. Dit raden we ook zeker aan. Windsurfen is een bewegingsactiviteit waarin veel geleerd kan worden. Het varen vindt al vrij snel plaats door in feiten het board op te stappen, de mast rechtop te krijgen en het zeil aan te trekken. Dit maakt al dat de eerste vaarmeters gemaakt kunnen worden als dit juist uitgevoerd wordt. Er zijn ook veel mogelijkheden om door te leren. Daarom kan het in de surfwereld het een levenssport zijn voor mensen. Zowel wat betreft vaartechnische vaardigheden om in Plané te kunnen komen. Maar ook in verschillende vaardisciplines zoals race of freestyle of waveriden.

 

We bieden verder de volgende mogelijkheden aan:

 

- start2windsurf cursus 6 uur met pauze €99,- (3-9 personen) 

elke zondag van 10:00 - 16:00

 

- start2windsurf Advanced

Windsurf les elke dinsdag & donderdag avond van 18:00 - 20:30 (3-9 p)

- 1 les van 2,5 uur €49

Vind je het ook fijn om een stok achter de deur te hebben?

5 rittenkaart €195,- / 10 rittenkaart €390,- Waarbij u de mogelijkheid krijgt om nog een uur (tot 20:30) zelf te oefenen. 

 

 

 

- Windsurf intro les 1,5 uur €25 (3-9p) 

 

- Windsurf privé les 1,5 uur €70 (1-2p) (zeer gerichte & persoonlijke coaching)

 

- Huur van een set na intro les €15 voor 1 uur / €17,50 voor 2 uur

 

Sinds kort biedt Learning Leisuresports bij Windsurfclub Plané (SUP & Surf Delft) surflessen aan. De surfclub ligt gelegen aan een unieke locatie in Delft, het Delftse hout. We zitten op het 'sport eilandje', waar de club zich al 45 jaar bevindt. Daarmee mag de club zich de oudste windsurf club van Nederland noemen. 

 

 

Bel direct naar: 06-10184041 of reserveer per e-mail hieronder.